BOTRSTVO

Tako kot ljudje, so si med seboj različne tudi živali. In ravno tako kot ljudje, so tudi one pogosto zaradi prav teh razlik stigmatizirane. Znano je, da živali z zdravstvenimi ali vedenjskimi problemi težje najdejo nov dom. Tako tudi nekaj naših varovancev že dlje časa neuspešno išče nov dom, z njihovo oskrbo, ki je včasih zahtevnejša, pa imamo kar nekaj stroškov.

Če nam želite pomagati pri oskrbi takšnih muckov, lahko postanete njihovi botri. Z vašim prispevkom jim bomo lažje omogočili kvalitetno hrano, veterinarsko oskrbo in vse, kar potrebujejo za čim lepše življenje.

V zameno za mesečni prispevek, boste od vašega posvojenega mačkona vsaj enkrat mesečno prejeli poročanje in zahvalno sporočilce. Naše varovance, ki iščejo svoje botre, najdete tukaj.

Kako postanem boter?

Na dnu strani boste našli obrazec za aktivacijo botrstva. Ko ga boste izpolnili, boste na vaš e-poštni naslov prejeli prvi muckov mail z navodili za nakazilo (preverite tudi vsiljeno pošto, promocije ipd.).
Z izpolnitvijo obrazca aktivirate botrstvo in se zavežete k rednim mesečnim plačilom.
Znesek lahko nakažete na TRR ali pa se poslužite hitrega plačila preko spleta s pomočjo PayPal-a. Ta omogoča nakazilo iz vašega PayPal profila, če pa ga nimate, se nakazilo opravi z vnosom podatkov vaše bančne kartice. Plačilo je hitro in varno, transakcije pa brezplačne.

Na daljavo lahko posvojite enega ali več mačkonov, zaželjeni mesečni prispevek pa je vsaj 10 EUR na enega mucka (seveda lahko višino zneska prilagodite glede na vaše zmožnosti). Po prejemu vaših podatkov bomo vaše nakazilo pričakovali vsak mesec.
Botrstvo lahko kadarkoli enostavno prekličete s poslanim sporočilom na info@dzzz-nm.si, v katerem zapišete, da želite botrstvo preklicati.
Vkolikor boste prispevke nehali nakazovati, botrstva pa ne boste preklicali, vas bomo k nakazilu pozvali preko e-pošte. Če se na sporočilo ne boste odzvali, bomo vaše botrstvo avtomatsko preklicali.
Če bo vaš posvojenec našel nov dom, vam bo to seveda sporočil, botrstvo pa bo avtomatsko preklicano, lahko pa sklenete novo botrstvo za pomoč drugemu mačkonu.
Vaš posvojenček se vam bo redno javljal vsaj enkrat mesečno (preko e-pošte, objave na Facebooku ali kako drugače).

V Društvu za zaščito živali Novo mesto se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno varovali in jih uporabljali zgolj za namene botrstva.

ŽELIM POSTATI BOTER!

Za sklenitev botrstva oziroma posvojitve na daljavo izpolnite spodnji obrazec. Podatki naj bodo točni in pravi, saj vas bomo le tako lahko obveščali o vašem posvojencu.

Nekaj ne štima...

Pri objavi botrov ne bomo uporabili vašega naslova in ostalih podatkov, temveč samo vaše ime in kraj, iz katerega prihajate.

V okence vpišite ime mačkona, ki ste ga izbrali za svojega posvojenca. V primeru da ste jih izbrali več, njihova imena ločite z "in".
V okence vpišite višino zneska, ki ga želite mesečno nakazovati. Želeni mesečni prispevek je vsaj 10 EUR.