DONACIJE

Denarno nakazilo

Smo neprofitna organizacija, zato je naše delo skoraj v celoti odvisno od donacij. Prispevajte evro ali dva in nam pomagajte pomagati – ni premajhnega zneska.

Najlažje nam svojo donacijo pošljete tako, da odprete svojo spletno banko in skenirate eno od spodnjih QR kod.

Nakazilo poljubnega zneska

Nakazilo 10 €

Če želite donacijo nakazati manualno, nam lahko znesek nakažete na naš račun:

Društvo za zaščito živali Novo mesto
Glavni trg 11
8000 Novo mesto

TRR: SI56 6100 0000 4744 908

(Za namen pripišite »donacija«, pod kodo namena »CHAR«, za referenco pa navedite datum – primer izpolnjene položnice.)

Če želite ali potrebujete donatorsko pogodbo za priznavanje davčne olajšave, jo najdete tukaj. Izpolnjeno in podpisano nam jo pošljite na naš naslov (Novi trg 11, 8000 Novo mesto) ali v elektronski obliki na info@dzzz-nm.si.

PayPal

Donirate lahko tudi prek PayPal-a s klikom na spodnji gumb. PayPal profil ni potreben, saj vam je omogočeno tudi plačilo z vnosom podatkov vaše bančne kartice, prav tako pa je to hitra in varna izbira. Transakcije so brezplačne.
Do uspešne potrditve nakazila vas bo vodila stran, odločite pa se lahko tudi za aktivacijo rednih mesečnih donacij.

Donacijo preko PayPal-a najlažje opravite s skeniranjem ene od spodnjih QR kod. 

Nakazilo poljubnega zneska

Nakazilo 10 €

Nakazilo 20 €

Doniraj 1% dohodnine

Vsak davčni zavezanec lahko zahteva, da se do 1% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno koristnih namenov. Kot številnim drugim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu, lahko svoj del dohodnine namenite tudi nam (prav tako bomo veseli priporočil vašim prijateljem in družini).

Kako? Nič lažjega! Lahko izpolnete le obrazec spodaj, na koncu pa kliknete “Podpiši in posreduj CNVOS-u” in obrazec podpišete z računalniško miško.

Če želite dohodno oddati manualno, lahko natisnete obrazec, ga izpolnite in oddate na pristojni davčni urad (osebno, po pošti ali preko portala eDavki), lahko pa ga pošljete nam (info@dzzz-nm.si) in ga oddamo mi.

Več informacij o namenitvi dela dohodnine najdete tukaj.

Dobrodelni SMS

Pogoji poslovanja – Telekom, A1, Telemach, T2.

Materialne donacije

Na dnevni bazi porabimo veliko kvalitetne mokre in suhe mačje hrane, posipa za mačja stranišča ter vitaminov in antiparazitikov (ampule za zunanje in tableti za notranje zajedalce).

Prav nam pride tudi oprema, ki je seveda lahko rabljena, vendar ohranjena in čista (na primer transportni boksi, kletke, stranišča, praskalniki, plenične podloge, brisače, igrače ipd.).